Azravi kennel, Granheim, 1860 Trøgstad, Tlf: (+47) 69 82 53 50

(Alle foto: Ivar Aanes)
Azravi's Embla
Hei alle sammen. Jeg heter Azravi's Embla, Zena til vanlig. Jeg er født 26.04.2001 og har 4 søsken. Vi er 3 jenter og 2 gutter i søskenflokken. Det heter visst noe annet på hundespråk, men det vet jeg ikke hva det heter. Pier og dutter eller noe sånt kanskje?
Er ikke jeg vakker??

Jeg har blitt opplært av far sitt turbodyr som heter Ice, men mor sier at jeg er verre enn henne. Det er vel ikke noe galt i å være glad i å springe og ha det (litt!!!) moro når vi er ute. Stemmen har vi jo fått for å bruke og da må jeg jo fortelle at jeg har det kjempemoro når vi løper og har det moro ute.

Far sier at jeg skulle vært en sånn steppdanser, jeg vet ikke hva det er , men han sier det bestandig når jeg skal prate litt med far. Det er ikke så mye jeg gjør da, tar en ting i munnen og tripper litt!? mens jeg prater litt?! Uansett så synes jeg det er moro, så da bryr jeg meg ikke om hva far sier jeg skulle vært eller ikke.

Jeg er blitt en stor pike nå, og i desember 2004 dro jeg og Ice på guttetur til Sverige for å møte noen kjekke gutter. Han som jeg skulle møte het Zeno van het Berenschild. Jeg visste litt om han fra før, for halvsøsteren min, Azravi's_Scsi hadde møtt han før og skrøt veldig av han.

Her er jeg på gutteturen til Sverige i 2004

Vi hadde det flott på turen til Sverige, men det ble ikke som far hadde håpet på, at det skulle bli barn av den turen. Det var ikke måte på hvor feil han kunne ta...

I juni dro bare jeg og far som sjåfør da, man må jo reise standsmessig på guttebesøk, og besøkte Zeno igjen. Denne gangen fikk far ønsket sitt oppfylt og den 3. august 2005 fikk jeg noen små krabater. Det var 8 stykker av dem og det ble 4 hanner og 4 tisper. Nå har jeg det litt travelt for jeg må passe på disse smårollingene.

Her er jeg og mine småbarn, de er 3 dager gamle her
 
 
 
 

Sist oppdatert: 08.03.2007