Azravi kennel, Granheim, 1860 Trøgstad, Tlf: (+47) 69 82 53 50
Til minne om Jaspis som døde 17. juli 2003.
En så flott hund som deg får man aldri igjen, vi savner deg veldig.

INT NORD UCH NV94 Azravi's Jaspis.
(Foto: Ivar Aanes)
Jaspis har vel reist rundt på de fleste utstillingene i Norden. Han har vært et vanlig syn i ringen for de fleste som har vært på en eller annen utstilling. Hvis vi er på en utstilling og ikke har Jaspis med oss blir det kjeft å få. Vi har tilbakelagt noen kilometer sammen, og det samme gjorde Jaspis med sin forrige eier, Ernst Jacobsen i Bodø. Det er vel ingen overdrivelse å si at Jaspis har brukt mesteparten av sin tid på utstillinger over hele Norden.
 
Men Jaspis har ikke vært alene om å dra Norden rundt for å vinne "gull og ære" i utstillingsringen. Han har hatt med seg et av barna til sin søster "Gemme", nemlig "Ella", Azravi's Imperial D' Elegance. Hun har ikke vært noe dårligere enn sin onkel når det gjelder å plassere seg i toppen på utstillinger.

Jaspis ble BIS 5 på SKK's int. utstilling i Piteå 1997.
Jaspis har gjort det veldig bra, selv om han er blitt veteran. Han ble bl.a. BIS veteran på Skokloster i 1999 og ble også BIS veteran på NKK Fauske i 1999. 

Jaspis ble BIS veteran på NBK's utstilling på Ekeberg 1999.

Jaspis ble BIS veteran på NKK Fauske 1999.
Jaspis har også blitt far på sine "gamle" dager, i juli 2000 ble han far til 5 valper. Avkommene etter han ser ut til å arve farens vakre skikkelse og utseende, skulle bare mangle mener vi! 

Jaspis ser ikke ut til å bry seg om han er blitt far eller 10 år gammel.
(Foto: Ivar Aanes)

Sist oppdatert: 17.09.2003