Azravi kennel, Granheim, 1860 Trøgstad, Tlf: (+47) 69 82 53 50

INT NORD DK UCH KBHV-99 Azravi's Imperial D'Elegance (Ella)

Ella døde den 15.12.2005 etter en lengre sykdomsperiode.

Vi savner av deg, du vil aldri bli glemt. Takk for alt du gav oss.

INT NORD DK UCH KBHV-99 Azravi's Imperial D'Elegance
(Foto: Ivar Aanes)
Ella har også gjort det stort i utstillingsringen, i likhet med sin onkel, Azravi's JaspisElla fulgte i sin mors fotspor til Trondheim på frierbesøk, men det gikk ikke like bra.
 
Resultatet som skulle komme i det nye årtusenets første måned ble det dessverre ikke noe av. Selv om Ella og Kaspar ikke klarte det den første gangen, har de prøvd seg igjen. Det ble ingen valper i det andre forsøket med de to turtelduene, kan det ha noe med kjemien mellom de to å gjøre, eller er det bare vår vanlige år 2000-flaks?? Skuffelsen stod skrevet i ansiktene våre da det ble klart at det ikke ble valper nå heller. Det er ikke meningen at dette skal være lett.
 
Kaspar hadde jo bevist overfor matmor at han kan lage familie, selv om hun hadde vanskelig for å tro det. Men det ville jo ikke fungere med Ella, uansett hvor mye vi ønsket det.

Skuer Ella etter den nye kjæresten? (Foto: Ivar Aanes)
 
Ella har imidlertid bestemt seg for å skaffe seg en ny kjæreste, men hun vil ikke si hvem det er ennå. Da er det bare for oss, og dere, å smøre oss med tålmodighet til hun ikke klarer å holde det skjult lenger. Hun kan ikke skjule det for lenge, for hvis hun har en ny kjæreste i sikte må hun nok vise han frem til oss når de skal møtes.
Sist oppdatert:  01.05.2009